Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min man och min hundvalp är på samma nivå ibland... :)


Blir man vuxen nån gång?

Min man och min hund
leker, kastar med bollen
båda som små barn...




Bunden vers (Haiku) av Moa Iller
Läst 470 gånger
Publicerad 2006-07-04 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moa Iller
Moa Iller