Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi växer i antal som är trötta på detta skådespeleri

Varför håller ni på & ljuger så mycket
varför kan ni inte hålla er till sanningen?
hela tiden ska ni vinkla vrida tvista vända
mörklägga är en av era specialiteter
varför visar ni inte verklighetens ansikte
är ni rädda för att stå upp för den?
som ni håller på sjunker förtroendet
när ni håller lögnen i hand så blir allt värre
den leder bara till fördärv & problem
tänk att det ska vara så svårt att fatta
att man ska vara ärlig sann & trovärdig
då först händer bra & positiva grejer
men som det ser ut vill ni inte det
falskheten genomsyrar & den sprider
rutten doft varhelst ni befinner er
inte undra på att folks hjärnor
blir lurade in i era fällor då de
läser alla blaskor ni skriver
alla nyheter ni läser upp
" när sanningen konfronterar
uppstår konflikter mellan folk
upprörda känslor tar fart "
att stå rak & klä av lögnens fasad
har ibland ett pris & man kan
förlora både vänner & komma
i ovänskap med familjemedlemmar
på arbetsplatser går man på tå
försiktigt så att man inte blir obekväm
tyst & foglig ska man vara överallt
nicka snällt & hålla med föregående
politiskt korrekta talare...
passa in vara följsam & le*
spela med i skådespelet
på teaterscenen Sverige
där politiker är regissörer
vi växer i antal som är
trötta på detta skådespeleri
vi ser igenom dyngan!








mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-02-04 23:34



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Sanningen frigör.
2020-02-05
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP