Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se mig som den jag är

Se mig

som den jag är

det innersta i mig

 

Lär känna

mina tankar och känslor

innan du ser till det yttre

 

Se mig

som den jag är

jag ber




Fri vers av Cajsa
Läst 287 gånger
Publicerad 2006-07-05 10:28



Bookmark and Share


  Nessie
Fint skrivet! Att bli accepterad för den man är och inte för det yttre.
2006-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg