Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din skuld

-
och där försvann den, glädjen
du sitter ensam igen och tror
att allt är för din skull
den leda
du väljer
att leda
ditt liv
för din skull

och den kommer åter
om du leder den, glädjen
allt är för din skull -

din chans att älska
är din skuld




Övriga genrer av ßluie VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-13 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ßluie
ßluie VIP