Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När motgång på motgång blir en livsstil där det är svårt att se det där lilla hoppet....


Ibland är precis nu tillräckligt mycket

Orken att bara stå,
gör att orden tystnar.
Inte för att dom saknas,
utan för smärtan bakom

Orken att inte förklara,
gör det enklare att säga
"Allt är bra"
medans det inre skriker sig hest

Ibland,
är precis just nu tillräckligt mycket...




Fri vers av ia VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-02-15 14:26



Bookmark and Share


  Rublev
”Ibland är precis nu tillräckligt mycket”
”Orken att bara stå”
Berörs. Känner igen mig.
Tack ia ??
Må vi lyssna innerligt på varandra,
också på det som inte sägs.
Ja, position och hållning är viktigare än ord. Visst är väl orken att finnas just nu, att andas just nu, alldeles tillräckligt. Att leva en stund i taget.

2020-02-17

  Larz Gustafsson VIP
Det är därför jag retar upp mig på folk som glorifierar motgångar med hjälp av efterblivna uttalanden som: "Det som inte dödar härdar."
2020-02-15
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP