Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt namn har lagts sig på minnet

 

 

I mitt svalg
I min mun
I min Spotify
Låtarna känns mer intima
med ett namn i refrängerna

 

 

 

Jag vill ha ditt smeknamn
På mina läppar, slicka ditt DNA
Även om ditt fullständiga namn
fortfarande är
skönare att säga...

 

 

 

Jag vill att mina syskon
Vet att du finns i den sidan av Sthlm
Jag hade sagt det med
betoning på nåt särskilt område

 

 

När jag säger det till dig nu
så vill jag upprepa mig,
för att känna dig extra mycket
under naglarna

 

 

 

Jag saknar ditt ansikte
klockan halv nio på morgonen
Jag saknar dina ögonfransar
Jag saknar hur du rör dig naket
med svepande armar
Jag saknar hur du lutar dig 90 grader
över mig när jag ligger i sängen
Hur din ryggtavla generar mig
När den vänder sig om och du visar
dina framfötter!

 

 

 
Jag saknar att titta på dig
och sen titta bort!

 

 

 

Du drömde om mig
vi var plötsligt i ditt tonårsrum
(fråga mig inte om hur jag minns detaljer)
och jag drömde om dig
och berättade ögonblicket
när dina vänner nästan
tog oss på bar gärning i din släktings
lägenhet

 

 

 

Jag önskar dig allt det bästa
Det du inte lyckas få in i din skalle
nu när allt är som det är
Att du förstår att du varit bra
precis som du varit

 

Att ditt hår får en skön volym ikväll
Att du har saker på hjärtat när du minglar
Att du har rytmen i benen att du skakar
rumpan när du dansar till rnb!
Att du får din kroppstemperaturen över 37 grader
genom att skeda med någon som uppskattar
din huvudrätt

att du lever till fullo

 

 

 

Jag önskar att nån får dig att känna som...

 


att du kan teleportera dig
till en berg-och dalbana
så du sträcker upp armarna
högt upp i luften
flyger, söderut


 och tappar andan


 

med Disneyland under dina fötter




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-02-29 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP