Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vals Ur

Mina ord har falnat lite nu i senlivet. 

De är inte lika rymdfångande,

inte lika ovädersbringande.

De har sitt vid stilla snöfall, mjuka vårkvällar, 

Låter sin hamn vid stränder utan fotsteg. 

 

Länge vilar de magvid innan de sjungs,

Rullar sitt över tungan innan sin förlossning. 

 

Jag brukar tänka mig som ett väsen tidig höst,

Viskandes sagor i senkvällen och jag är nöjd så, 

 

Så sjunger jag när jag dansar vals ensam vid ängarna, 

 

Innerligt. 




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-29 18:40



Bookmark and Share


  ULJO
Fint
Så sjunger jag när jag dansar vals ensam vid ängarna
2020-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP