Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så var det dags igen, denna dag, ta plats, bre ut er, finns de som säger denna dag är inte att fira. Men det gör inget att fira ändå.


Till alla KVINNOR

 

 

Ni som gör lika arbete men inte får lika lön
ain't it a shame
Till er som kallas "hora" för att ni bara råkar ha ett kön
ain't it a shame
Till er som får kukbilder skickade till er av okända drägg
Fuck them!
Till er som inte tar skit!
Till er som står ut!
Till er som inte talar illa om andra med flit
Till er som står för vad ni är
Till er som har mens
Till er som står ut med PMS
Till er som sliter inom vården
Till er som jobbar på förskola
Till er som tar hand om era barn
Till er som föder barn
Ni som ensamstående men som tar båda rollerna
Till er som är förebilder
För några
För många

 

Till Sade "Sweetest taboo"
and "King of sorrow"
Till Robyn
"Konichiwa bitches"
Till Moder Teresa
"Tack"
Till Aretha Franklin
"R-E-S-P-E-C-T"

"Find out what it means to me"

 

Till min mamma
Till min farmor
Till min mormor
Till mina kusiner
Till min faster
Till mina mostrar
Till mina vänner
Till alla döttrar

 

Till
Maja, Magda, Isabella,
Sophia, Nora, Elsa
Linnea, Alexandra
Stina, Daniela
Johanna, Anna
Selma, Boonsri,
Amanda, Elvira
m.fl.
o.s.v


Till alla kvinnor, helt enkelt

 

Ni gör världen till en bättre plats bara genom att finnas till!

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-03-08 11:10



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
Bra - om en tyvärr fortfarande viktig dag.
2020-03-08

  Stanley Rydell
Förebildligt! Bokmärker!
2020-03-08

  Öknens Ros VIP
Bra rutet!
2020-03-08

  Hon kallar sig poet VIP
Kan vi kanske prata lite fitta i stället. Denna dag är som sagt fittornas dag ;)
2020-03-08

  SatansSon VIP
även jag fick kukbild tillsänd till min fanpage. men då stavade jag förnamnet med två L.
2020-03-08

  Gunnar Hilén VIP
Håller med till 100 % Hur fan skulle världen se ut utan er ! Hahahaha.....en öken full med arga, bittra penisar.
2020-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP