Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara driver med uttrycket. Läggning borde inte va sån big deal, bara va som det är.


"Jaså, du är lagd åt det hållet"

 

 

Jag visste inte att det var så noga,
Egentligen

 

 

Men visst

 

 

 

JAG föredrar att sova på höger sänghalva

 

 

 

 

att blicka mot det klarblåa i någons andedräkt
Smeka mjuka halvmånar, regnbågar och solnedgångar
Jag gillar att skeda dig
Om jag får läsa hela menyn
Ligga bekvämt och bädda in nyfikenheter
och om vi tar notan varannan gång ungefär
Det är liksom egentligen inte så himla noga,
Jag bara gillar din aptit på mig
och att stirra in i din garderob

 

 

 

Men ja, jag tycker om att känna just dina
fingrar i mina händer, just för att jag
behöver öva in mig när jag själv får hjärtsvikt
och balansera min obalans,
dina fingrar vid mina lår
dina retsamma viskningar
att få plinget från dina kittlande meddelanden
ingen annan rör mig med emojis lika lätt

 

 

 

Ja, jag kanske är lagd åt det hållet,
att jag gillar att vända mig om
och smeka dina långa ögonfransar
din naturliga hårton och svajiga
look vid köksbordet

 

 

 

jag gillar ditt fnitter, dina suckar
hur du säger mitt namn i sömnen
dina stön, dina ord, din äkta ångest i bröstkorgen
dina formuleringar framför kylskåpet
dina lättvindiga fötter på mitt sovrumsgolv
och hur du byter frisyr från kammad frihet till
slarvig tofs


 

 

Ja, jag är väl typ lagd så att jag
gillar dina gråblåögon, dina lagom stora läppar
din söta näsa, röriga tankar och
påhittiga impulser
och ärliga klädstil, din hud
när den växlar mellan varm och kall
att kyssa din hals och suga in dina örsnibbar
när du lutar dig mot kudden, litar
på min närvaro, litar på mina armbågar

 

 

Ja, jag kanske är lagd åt det hållet att
Även om jag inte kommer få dra en sista suck
genom ditt hår, igen
Tycker jag du är finare än vanligt
Mycket sexiga än övriga befolkningen
i mina brungröna ögon
och jag

 

 

 

 och jag

 

 

 

 

gillade allt naket jag fick se, som inte var nåt jag
inte sett tidigare
men nåt som jag ville veta mer om
utan att vika en tum,
fasen, det kliar i mig att vilja se på dig

 

 

 

 


från sängliggande läge igen




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-03-11 22:12



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Man kan bara ana, nån kan veta :) Gillar det lite så, hemligt men ändå inte...helt för nån kan nog läsa sig till sanningen bakom orden
2020-03-14

  Hopplös själ
Får nog hålla med Alysse men själv har jag nog för tjockt pansar för att riktigt förstå och känna.
Däremot ger du mig en möjlighet att ana...
2020-03-12

  Alysse VIP
Oändligt kärleksfullt skrivet
varmt och mjukt flödar orden
i denna vackra text
Så fint!
2020-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP