Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min hud drar en vit lögn på helgerna, vilka stationer är jag för dig


Min hud är glad

 

Min hud är glad när du fingrar
innanför mina mjukisar
Mina armar är starka
När jag stödjer mig på armbågarna
För att läspa på dina tunga
Jag är silver i ditt sällskap
Talar i gåtor när min bergskristall hamnar
Mellan dina tunga guldklimpar

 

 


Mitt hår är långt och rufsigt
Efter du stökat i min hjärna
Och min mage är så kittlig
Så jag nästan griper efter ett halmstrå
Min rygg bär en ryggsäck
och jag undrar vem är jag för dig
i natt?
Vem?
Vem är jag för dig överhuvudtaget?

 

 


Om du nånsin tänker på mig
Med byxorna nere
OM du nånsin tänker på mig
När du blippar Sl-kortet
Om du nånsin döper gatorna
efter mig?
Eller är jag en främling
på tunnelbanan

 

 


Min klädstil är lagom casual chic
Mina ögon är tråkiga utan dig
innanför mina kläder
Jag går till COOP och
drar en vit lögn för kassörskan
Och jag skäms i min lägenhet
Harklar för grannarna


 

 

Jag sprider ryktena i vattenglaset
Jag dricker för fort!
Mitt namn är det du uttalar utan förvarning
Jag har snurrat, svävat på moln
Jag har känt hur det känns att känna
Men vad kallar gatorna mina skor nu?
Min namn är Lina
Min hud är glåmig

 

 

Och jag undrar
Vad gör man för att träffa nån
som
Påverkar sin hud så där

 

 

 

lätthänt igen,




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-03-14 15:29



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Så härligt flyt du har
jag blir glad och överraskad
gillade tex /Om du nånsin döper gatorna efter mig/
2020-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP