Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min önskesten

En önskesten

jag håller i min hand

Blundar

önskar mig

 

Lugn och ro

i min själ

i mitt liv

 

Önskar mig

lycka

glädje

avkoppling

 

Snälla stenen

jag ber

 

Låt min dröm bli sann




Fri vers av Cajsa
Läst 381 gånger
Publicerad 2006-07-06 19:20



Bookmark and Share


  Nessie
Enkelt och fint skrivet. Känner riktigt en len sten från en sandstrand som man håller i handen. Önskar att din dröm går i uppfyllelse!
2006-07-07

  Fredrik Stillesjö
Hej Cajsa!

Känner verkligen din längtan. Hoppas stenen talar till dig. Ha det bra, hälsar vännen Fredrik
2006-07-07

  Annmargreta
Håll stenen hårt och tänk på den.

Då blir din dröm sann.

Kramar med småsten.
2006-07-06

  Cris
Ja låt den funka
kram
2006-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg