Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nångång...2020, nästan som om det var förutspått om det hade varit i dag


Teckenspråk

 

Vi kan använda det på våra kroppar
Olika tecken för känslor
Ett tecken för "Gillar du det där?"
När jag gör det där på dig
Så...där med handen...
En nickning för:
"Mmmm"

 

Två,

 

för

 

 

"Fortsätt uttrycka dig med tungan"

 

 

 

Du bryter på bred stockholmska
Men din dialekt är nog lite skånsk emellanåt
Din tunga pratar franska
Dina händers modersmål är
förmodligen italienska

 

 

Du gestikulerar på latin
Du visar inga tecken på pseudonymer
Mina lår har memorerat
stavelserna på ditt smeknamn
och du pratar flytande tålamod
När jag svamlar krussiduller

 

Vi kan gnugga näsorna mot varandra
Så som de hälsar i vissa kulturer
Eskimåpussas
Kindpussas som de gör i sydligare länder

 

Du sa...vi skulle kunna sjukskriva oss en vecka
Låsa in oss
och ha.... sex

 

 

Hoppsan!
Jag tänkte aldrig på mat eller dryck
Jag slutade att fungera logiskt,

 

 

Jag glömde min klocka på nattduksbordet
min adress och tvättid

 

 


där och då




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-03-24 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP