Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farväl

Ett farväl

som jag vill ångra

(ha osagt)

 

saknaden är stor

(jättestor)

 

Snälla kom tillbaka

jag behöver dig

(mycket)




Fri vers av Cajsa
Läst 321 gånger
Publicerad 2006-07-06 21:03



Bookmark and Share


  Annmargreta
Hoppas det är
sommaren du skriver om.
Mycket fint.
2006-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg