Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I detta fall är alltså frågan riktad mot mig själv ....så ni vet ...det är så jag spelar grrr ;)


Är du knäpp eller?

 

Jag har 528 texter bland utkast
och 75 avpublicerade
och jag kan kan inte blotta
dem sidorna
Det vore liksom för dåraktigt!

 

 

Jag behöver rensa skrivbordet!

 

 

Jag vill vara ett återköp
Jag vill inte ha den här hjärnan!
Kan nån ge den en kalldusch!
Just nu är den som överkokt pasta
och svettig
Kan nån byta ut den som en glödlampa
eller operera bort den?

 

Jag vill inte väckas mitt i natten
för att den vill visa nån rolig meme
på insta

 

 

Jag vill inte ha den här hjärnan 

40 procent knäpp
60 procent normal

 

 

 

Det är tur att det positiva överväger det dåliga
åtminstone

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-03-21 16:15



Bookmark and Share


  Minkki VIP
är det inte roligare att vara tvärtom ;)
2020-03-30

  Hon kallar sig poet VIP
haha....alltså denna är ju mest flum men...tydligen är flum också bra :) p.s. tack för att ni också ser det lite flummande :)
2020-03-22

  Nina Nightwish VIP
Du kan verkligen konsten att komponera en text. Sååå bra :)
2020-03-22

    Lena Staaf VIP
60 procent låter betryggande. Så go on!
2020-03-21

  Larz Gustafsson VIP
Vad är det som är normalt?

"Watch out for the normal people. There's more of us than there's of you" (Boomtown Rats)
2020-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP