Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

småbarnsförälder

I skrivandets stund möts trötta tankar
med längtan efter mer...

Mer tid att njuta av ordets magi
och magin i njutningens ord

Aaaahh...de vore skönt
tänk att få linda in sig i den yllefilt som poesin väver
alldeles naken under

Alldeles naken och ändå varm

tänk att få tid att njuta ordet...




Fri vers av Labra lege
Läst 382 gånger
Publicerad 2006-07-07 00:10



Bookmark and Share


    Silverbjer
Ahh.. Den värmer.
Känner igen livet som småbarnsförälder ;)
2006-12-18

    Mejja
Så härligt du här formar orden!

Ja att vara småbarnsförälder är att spänna tiden och få den att räcka till mer än mycket.
2006-08-02

  Dan Linder
Underbar tes, att vara naken under filten och njuta av orden. Dit vill jag. Du sätter ord på mina tankar. Välkommen tillbaka.
2006-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Labra lege
Labra lege