Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bloody Mary

 

Hon har ett speciellt sätt
Stryker sig mot en som en katt
Naglar dig med blicken och kurrar
Hon är som socker på ett fat
Ingen kan ana att hon är full av skit
Lögner och svek, en barnlek
Hon härskar över herrskapet
Som går bet
Sväljer betet med hela gapet
Härskar över bottenskrapet
Flugorna surrar
Samlas kring nattamat
Hon har ett speciellt sätt
Ödesdiger som rysk roulette




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-04-11 16:41



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Låter inte som någon trevlig bekantskap ! Det finns människor som är bra på att manipulera men när de blir avslöjade - då tappar de väl allt ? Gillar hur du leker med språket - tänjer, vinklar och gör det så rikt och överraskande !
2020-04-11

    Lena Staaf VIP
Den allra farligaste sorten. Särskilt om hon har makt. Starkt skrivet!
2020-04-11
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP