Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill flyga

Jag vill flyga

till himlen, molnen, stjärnorna

 

Jag vill sitta

på ett moln, fundera över livet

 

Jag vill flyga ut i rymden

se planeterna, stjärnorna 

 

Jag vill ta

ner en stjärna till dig

så att den kan lysa upp din väg

leda dig rätt




Fri vers av Cajsa
Läst 314 gånger
Publicerad 2006-07-07 10:56



Bookmark and Share


  Jer
Den sista stycket, där satt den!
Vacker avslut som får en att minnas.
2006-08-19

    NoMi F
Jättefin kännande dikt
Kan tolkas lite olika
gillar det
2006-07-08

  Annmargreta
Det låter härligt vill okså flyga med dig.
Molnen ser mjuka ut som bomull, det ser
så skönt ut att landa på dem!!!!!!!!!
2006-07-07

  Nessie
Jättefin text. Känner hur man vill följa med upp bland molnen, stjärnorna. Fint slut som pricken över i.
2006-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg