Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jagvetintevadmansäger

Jag kan inte förklara
duvetattdetärsådärkompliceratattjaginteenssjälvfattardet.


Men jag ska försöka förklara
- Du vet
När du ligger ensam och vaken på natten
Vill jag svalka dig

vill jag vara där med dig

Jag kan inte rå för det
duvetdetärsådärattmannästanblirtokig

Men jag ska försöka förklara
- Du vet
att jag tänker på dig hela tiden.

Oavsett vad du tror och tänker, så
tänker jag på dig.

Jag kan inte förklara hur jag känner mig
Duverdetärsådärattmannästanvillförsvinna

Men jag ska försöka förklara
- Du vet
Jag känner mig nollställd
Jag känner mig avklädd
utan dig.

Jag kan inte förklara vad kärlek är
eller vad jag är.
duvetaattdetkännssådärpirrigtöverallt,tillochmedililltån

Men jag ska försöka förklara





jagvetinte






Men jag tror bara att jag tycker du är helt
Jävla
JÄVLA
Fucking
FUCKING
underbar
U N D E R B A R !




Fri vers av uNderLig_
Läst 357 gånger
Publicerad 2006-07-08 18:31



Bookmark and Share


    Tabben
Aaah, hur gör du!? Den är jättebra! Man får en helt annan känsla när du skriver ihop orden sådär ;) Keep up the good work!
2006-07-12
  > Nästa text
< Föregående

uNderLig_
uNderLig_