Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan sjunga en sång

Att någon kan sjunga en sång
Kan vara jobbigt att hör på en gång
Toner som kanske ligger helt fel
Kan få vem som helst att få frispel
Men alla kan väl ändå sjunga
Men alla får inte världen att gunga

Vissa borde bara ha munnen stängd
Eller bara räkna med att bli hängd
Att det finns folk som är helt döva
Dom någon annans liv kan beröva
Sen ska dom spela ett instrument
I en sorts tro om att ingenting hänt

Gitarr, trummor eller ett försök till bas
Då en världen blev krossad som glas
Men inte hjälper det med spriten
När inte någon vill höra på skiten
En del som tror sig ha en sorts talang
Blir till musikprogramens största bihang




Bunden vers (Rim) av Lidde
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-25 08:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde