Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Profet Anomie


Det var du som gick ifrån
att tro på allt till ingenting
det enda som provocerar dig är optimism
ett liv av ärlighet kantklippt av om
av hastigt avsågade strån som blöder ut
en mödosam affär lämnar tjock bismak av metall
tankeflödet en massattack av bålgetingsvärm
sticker, domnar, sover
utlöser likvifierad brand i alla extremiteter
en hominid som inte längre söker eller låter sig luras
då inget kan finnas som är möjligt att förstå
varken nu, då eller sen
för att överallt råder ödeläggelsen
från asteroiden till fotavtrycket i sanden






















Fri vers (Fri form) av J. Herward
Läst 271 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-27 15:01



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Fylld av tryck o kraft
Fastän kort skrivelse
Bravo!
;)
2021-06-12
  > Nästa text
< Föregående

J. Herward