Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jo, jag har vart urkass, verkligen!

På att kommentera mina skrivarvänners texter. 

Livet kom för tätt inpå igen och lixom slog undan kraften i trötthjärnan och fingrarna blev tafatta och

snubblade på tangenterna.

 

Solen har kommit med värmen till Norrland igen.

Barnet trivs nu och skrattar, blåmärken har bleknat bort med de nya vännerna, och Mammahjärtar suckar och andas ut.

Hjärtat är lite mer rosamt, och de frånvarande är nöjda över avslut, har fått min perenna kärlek nyplanterad framför huvudstenen. Där ska den saknaden få kraft att blomma och läka.

 

Nu ska jag bättra mig så tack för ert tålamod finaste ni, den här tiden har era texter gett mig styrka och livsmod. ( och här skulle jag velat ha en stor smylies i form av ett hjärta, men det går ju inte)

 

Så förlåt ni, det blir bättre.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-06-01 07:51



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Berörande !
2020-06-05

  morgonstjärna VIP
mår man inte bra räcker inte kraften kommentera, dessutom är det svår avvägning göra det på bästa sätt
2020-06-04

  Hon kallar sig poet VIP
Haha, jag föll för titeln och lockades av nyfikenhet in att läsa. Sen så var det inget "allvarligt" ämne som så... ;) lite finurligt så. Men i alla fall kommentarer och applåder är bara bonus och alla har ju sitt. Man kommenterar inte alltid men man kanske ändå gillar en text för det :) Och visst är härliga årstiden här, mycket annat som fångar ens uppmärksamhet och tid!
2020-06-01

  SatansSon VIP
du är fin yrre. fin hatt. klöär dej. men be inte om ursäkt för att du inte kommenterar. det vet vi att en morsa inte har tid med.
2020-06-01

    Max Poisé
Så länge (i alla fall jag) blir läst av någon som förbarmar sig över mina texter så är jag nöjd...vill inte gärna kategorisera. Har väl egentligen svårast för de som applåderar 9 av mina senaste texter på mindre än en minut, jag förstår inte varför man gör så? Att läsa och begrunda (åtminstone för mig) tar sin lilla tid per text och ger så otroligt mycket mer än både kommentar och ett simpelt tack!
Kul å ”se” dig igen...
2020-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP