Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(när ord virvlar, ni vet, inuti)


snabb-tänkt

är inte så insnöad
mest bortblåst
med regnstänk
och lera i håret
som är så svårt
att få bort
som tuggummi ungefär
det får man klippa loss
satan som man ser ut sen
med en tuss helt borta
mitt upp i alltihop
förresten
min kompis klippte till mig
det blev näsblod
och ett himla hallå
på fröken
vi gick i första klass
kompisar gör sånt då
en del av livets skola
utan stryk
kan man inte lära sig
sjävförsvar




Fri vers av Zam
Läst 400 gånger
Publicerad 2004-10-20 21:31



Bookmark and Share


  Pojken i Svart
virvlande som ett löv i höstvinden...
2004-10-21

  lissa
i like.
2004-10-20

    Göte Holmlund
min lilla virrpanna...du har en förunderligt skojig hjärna, vad var det för tuggummi?
2004-10-20

  Ola Rydberg
Häftigt flummigt bra virvarr !
2004-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Zam
Zam