Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Är från en tidigare text, uppdaterad, arkiv 2014...kejsarsnitt eller utan bedövning?


"Mitt hjärta knaprar inga p-piller" -

 

"Baby"



Är ett skönt smeknamn... eller hur älskling?

 

Du vet att jag låg oskyddat med mitt hjärta
Bultandes där bredvid dig, under täcket
Att allt vi rörde vid alltid kändes som:
“Ooo det var nära ögat”

 

Hur nära vi var att befrukta
varandras magkänsla och kalla varandra “bae”
- you know i mystiken. Där vi nystar upp
rörda punkter, snuddar axlar, kittlar lår,
klämmer på varandras skinkor.
Blundar, stönar, nakna.

 

Inför varandras ögon lossar vi tyglade midjor.
Drar av varandras ångest, putar med läppar
Gör varandras själar fuktiga och tankar snuskiga
Lättfotad och tagen på bar gärning.
Så känner jag för dig. När vi är nära att komma.
Varje gång vi blottar oss
Var det än bär hän. Vill jag bara att du
vet att mitt hjärta knaprar inga p-piller.


Mitt hjärta vill bli gravid med oss.
Låta din kärlek växa inom mig.
Och när den dagen kommer
Vad ska vi döpa oss till... tycker du?
Och ska vi föda med kejsarsnitt
eller utan bedövning?


Jag är öppen för förslag




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-06-10 20:59



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Så väldigt rikt skrivet, förbenat snyggt och vackert!
2020-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP