Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Somrig 4 : Flygfän

 

 

 

fasansfull fästing

tränger närmre än myggsvärm

tyst kysser ditt lår

 

 

påstridig fiskmås

över tjuvräv tjöt siren

dök från vår takås

 

 

trekantig blindbroms?!?

tungt glänser snabbt brum, snor blod

mens man gräsklipper

 

 

skranglig lång harskrank

följer tapet likt trappa...

söker lyktskens port

 

 

nattfjäril, nånsin

får jag se din färg dansa?!?

fångad gryr den grå(t)

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-16 09:55



Bookmark and Share


  Nanna X
En härligt somrig text med känsla för flygfänas detaljer ; )
2020-06-16
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP