Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jordgubbskyss


Röda fingertoppar
Slickar mina läppar
Det varma o fuktiga
Tungan leker

Kysser dig sedan
med min jordgubbsmun
mjukt och varsamt
passionen smeker






Fri vers av JMR
Läst 610 gånger
Publicerad 2006-07-11 11:57



Bookmark and Share


    jagalskardig08
härligt..... älskar rubriken!
2006-08-09

    Orm den gamle VIP
Underbart!
Njutningsfullt, så njutningsfullt och hängivet.

Gillar skarpt!
2006-07-12

  Arowana
Ja jordgubbar måste vara ett afrodisiak!
2006-07-11
  > Nästa text
< Föregående

JMR
JMR