Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris ur vindsförrådet.


Hull i Hull



Hos plastikkirurg Hull uti Hull

var jämt tidboken överfull.

Mellan ingrepp på bröst

till patienternas tröst

sög han bort tonvis av hullbornas hull.

 




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-12 13:37



Bookmark and Share


  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Kul limerick!
2020-07-12
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick