Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett litet tänk

hettande kinder
och glansig blick
varm
i hela kroppen

jag ligger på prassliga lakan

snart kommer han in
med sitt leende
och lindrar sen min feber


---

med alvedon och hostmedicin

tack, doktor Finn ;)






Fri vers av Zam
Läst 353 gånger
Publicerad 2004-10-21 18:47



Bookmark and Share


  karenina VIP
lite krasslig efter att ha läst den här skrivelsen.... behöver nog också ha ett litet doktorsbesök tror jag bestämt! :)
2004-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Zam
Zam