Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min hemfärd från ICA

Åker och handlar

Två kassar blir det

 

Tar min cykel

Trampar till mitt hem

 

Uppför alla trappor

öppnar dörren, packar upp

 

SER

 

Hela kassen

full av

 

 

 

DISKMEDEL




Fri vers av Cajsa
Läst 219 gånger
Publicerad 2006-07-12 16:16



Bookmark and Share


  Pulsatilla
Tyyyyypiskt, va!!!? ;}
2006-07-13

    Veronica Eriksson Blok
Rolig och lättsam text, alla har nog någon gång råkat ut för det, fast för mig var det schampoo:) Snyggt upplagt med att dela av med stora bokstäver!
2006-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg