Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 98


Flickan med nallebjörnen

En flicka står i ett gatuhörn
Den enda hon har är sin nallebjörn
En liten tår nerför flickans kind
En gubbe kommer, han är blind
Ser ej flickan i gatuhörn
Ensam i mörkret med nallebjörn

Ett hus, ett ljus i fönstret är tänt
Familjen i tårar, vad kan ha hänt
Med flickan borta från rummets hörn
Leendes tillsammans med sin nallebjörn.




Fri vers av Nattiz
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-10-21 21:29



Bookmark and Share


  Päse
men jag säger det ändå! Detta kommer för alltid vara en av mina favoritdikter! P.g.a dess enkelhet men ändå sorgsna sätt talar den direkt till mig! *puss*
2004-12-19

  Päse

2004-12-19

  Pojken i Svart
fint skrivet... den får mig intresserad av att ta reda på mer, vem är denna flicka och varför lämnar hon sitt hem?
2004-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Nattiz
Nattiz