Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven juni - 03


Min bästa vän

Jag ser in i dina ögon och ser din själ
En gammal själ
En vis själ
En stark själ

Jag ser in i dina ögon och ser ditt hjärta
Ett stort hjärta
Ett varmt hjärta
Ett gott hjärta

Jag ser in i dina ögon och ser dig
Ser din kärlek och ser din omtänksamhet
Ser din vaksamhet och ser din ärlighet

Jag ser in i dina ögon och vet att du är speciell
Du är unik
Och jag ser dig




Fri vers av Nattiz
Läst 388 gånger
Publicerad 2004-10-21 21:34



Bookmark and Share


  Päse
fin till, vad det verkar, en underbar människa. Kul att känna en sådan.
2004-11-18

  Pojken i Svart
och varm beskrivning av, vad jag tror, en nära vän... mycket fint skrivet!
2004-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Nattiz
Nattiz