Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oh, min vän, min käraste, käraste vän. Vad vore jag utan dig? Jag är så lycklig över att du finns. Min bäste vän:)


Honungshår

En glimt av oro i ditt öga
suckade du just av lättnad?
Leendet av nöjdhet pryder ditt ansikte
Och jag är nära, så nära.

Jag trevar efter din hand
Finner din arm
griper desperat efter din styrka.

Du ser på mig
dina blå ögon säger allt.
Jag kan inte leva utan dig,
viskar mitt hjärta tyst.

Vi ligger stilla
Jag kan känna doften av ditt hår
en diffus blandning av
honung och vanlij
Du ler mot mig
jag lever, jag lever!

Jag tar din hand
Du öppnar den
jag ser på dina fingrar
smeker dem försiktigt
Jag lägger min tumme
mot din
Våra handflator mot varandra.
Jag sluter mig hand om din
Och försiktigt så att det knappt märks
sluter du din om min.




Fri vers av A Ocean
Läst 469 gånger
Publicerad 2006-07-13 00:42



Bookmark and Share


  jennie.
sååååå vackert, precis rätt ordval!
ja kan inte fatta!! önskar man fick uppleva något sånt....
2006-07-13
  > Nästa text
< Föregående

A Ocean
A Ocean

Mina favoriter
Fast det redan hänt..