Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt inre vulkanutbrott

Mitt inre

likt en vulkan

full med lava

som vill ut 

 

Nedför vulkanens

sidor

rinner lava

sakta ner

 

Det stora

utbrottet skedde

idag på förmiddagen

helt utan förvarning

 

Då allt

syntes klaras upp

men

då allt blev upp och ner

 

Ingen behövde evakueras

ingen skadades

men lavan rinner

fortfarande

sakta ner

i

form av

kristallformade

vattendroppar




Fri vers av Cajsa
Läst 200 gånger
Publicerad 2006-07-13 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg