Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haft begravning idag


Farväl

Till min älskade Morbror

jag nu

har

tagit farväl

 

Med många tårar små

med sorgen tung

i hjärtat

 

I ljust minne

kommer han finnas med mig

i evighet

 

Aldrig kommer jag glömma

det han har gjort

för mig

 

Jag saknar dig

 

Vila i frid





Fri vers av Cajsa
Läst 240 gånger
Publicerad 2006-07-13 20:03



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Vackert skrivet om din morbror och sorgen! Det är så viktigt att känna att man har tagit farväl på riktigt, därför är begravingar så viktiga. Känner med dig i din tunga situation!!
2006-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg