Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppstoppad overklighet




När Internet kollapsade
totalt under flera dagar
Världen över

Var det mycket,mycket värre
Än Corona pandemins härjningar
Eller?


Och när hon vaknade på
morgonen var det Havs
-örnens skri från himlahöjden

Och Tranornas trumpetande
nere vid åkrarna

Som hördes via det öppnade
Fönstret

Då cyberrymden var helt
tyst

Bättre än ingenting?




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-02 06:29



Bookmark and Share


  Scarlett Miryam VIP
Åh! Nu när hundratals "influencers" (inklusive nästan alla andra?) hävdar sig lida av ångest och stress, för att inte tala om allt skitsnack när alla kan nå alla...
(Stoppa upp mig bredvid örnen, tack?)
2020-09-02

  Kungskobran VIP
Det gick förut också men mycket långsammare
2020-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP