Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tack för närvaron i stunden!


Tack för goda kommentarer!

Tack till dig,

bästa Poeter-vän!

Tack för din närvaro,

för dina tankar

och kommentarer!

Dessa ljudlösa poeter-kontakter

över Bottenviken,

mellan din text, din bild,

mellan min text, min bild

känns dag för dag,

natt efter natt allt mera makalösa - tänk

vad vi var tvingade att vänta

och vänta då anno dazumal!

Kram i natten från öst

från Monka




Fri vers (Spoken word/Slam) av Monika A Mirsch VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2020-09-03 03:43



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Fint att tacka, jag är också glad och känner samma sak
2020-09-10

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Visst är det förundransvärt galet härligt att få snudda vid, att få mötas på ett plan inte många ens gör i verkliga livet. Härligt spindelväv!
2020-09-03

    Lena Staaf VIP
Kommentarer från andra poesivänner är guld värda. Vi stöttar varandra!
2020-09-03

  Maria Sundelin VIP
Klokt
Kramar
2020-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP