Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måste man veta?

Jag vet inte allt

ej svar på alla frågor

Måste man veta?




Bunden vers (Haiku) av Cajsa
Läst 229 gånger
Publicerad 2006-07-14 13:42



Bookmark and Share


  Last Word Spoken
Bra fråga, kanske bäst att inte veta allt, men givetvis så önskar även jag att jag visste mer, fick svar på alla dem funderingar man icke själv finner svar på.. tänkvärda ord från dig vännen.
2006-07-15

  karenina VIP
nej...

att vara människa är att inte ha svar på allt.
man kan bara försöka vara, tiden ger svar.
2006-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg