Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min farmor


Skydddsängel i natten

En skyddsängel i natten

är du för mig

 

Jag vet att du finns där

bevarar mig från allt ont

 

Din utsträckta hand

fattar jag tag i

 

Släpper dig aldrig




Fri vers av Cajsa
Läst 333 gånger
Publicerad 2006-07-14 14:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Varmt och ömt skrivet
om en viktig själ
2006-07-16

  Last Word Spoken
Vackert och tryggt! Ja, jag tror också det, att våra bortgångna kära vakar kärleksfullt över oss.
2006-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg