Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill bort...


fff

Vissa dagar är sämre än andra.
I dag är en sådan dag.
Den började dåligt för att snabbt accelerera till urdålig.

I dag är en sådan där dag som jag funderar på att antingen skilja mig eller rymma hemifrån.
Rymma hemifrån är lockande. Jag kanske ska göra som när jag var 13, köpa tågbiljett så långt bort som pengarna räcker och sedan gå tillbaka hem. Fast det kan man nog inte göra när man är över 30, då kommer socialen och hämtar barnen och själv blir man väl inlåst på hispan. Återstår skilsmässa då.
Nää, ingen bra idé det heller. Jobbigt!

Nyss satte jag mig på toaletten bara för att upptäcka att någon kissat på sittringen. Någon är min sjuåring som är för slö för att dra ner byxorna och sätta sig eller ens tänka tanken på att fälla upp ringen innan han kissar.

Yngsta dottern har bränt sitt rep i båda ändarna och blev nyss uppskickad på sitt rum där hon nu skriker hysteriskt och kastar saker samtidigt som hon hotar med att hoppa ut genom fönstret. Den går jag inte på för min dotter tillhör nämligen dem som är stor i orden men liten på jorden.

Säkert slutar den här dagen med att jag somnar ståendes över högen med ren tvätt som ska vikas och läggas på rätt plats medan maken slumrar i sängen med tv:n surrandes alldeles för högt.

Hoppas på en bättre morgondag.
Helst en sådan där dag som är mycket bättre än
dessa sämre dagar.




Övriga genrer av Fialotten
Läst 389 gånger
Publicerad 2006-07-14 21:52



Bookmark and Share


  Howlit
jisses... småbarnsmammornas/pappornas små djävulsdagar... lustigt, sen när de sover och man går in o ska klappa om dom så är dom så... helt underbara... och ALDRIG jobbiga. Förträngningsmekanismen slår på för fullt...hmmm, ren överlevnadsstrategi kanske?

... och visst känner vi alla så ibland.

Gött skrivet iaf

Kram
2006-07-15

    HiFi
...som Hasse sa:
-Allting kommer till dig naturligt, det är du som bestämmer om det ska vara positivt eller negativt...
2006-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Fialotten
Fialotten