Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återflykt i atmosfären


Skall du åny ta dig
upp
mot bergets högsta
topp

Vad är det som driver
Dig att aldrig ge upp?

Skall du åter öppna upp dig.


Mot en förälskelse som
ofrågad
kom in genom din dörr

Fastän den sista som gick
sin väg och vissnade bort

smärtar än osynligt som
aldrig Förr

Vad är det som driver dig
att aldrig ge upp

Vad är det som driver, driver
driver dig

Det är därför jag älskar
just dig trots vildhetens

skygga violblomma
Du bär inom dig

I ordlös längtan som
aningslöst drar dig ut
mot


Känslan av att komma över
motstånd med glädjens
vind i seglen


Utan att någonsin låta sig
kuvas

Med dina vingar som tryggt
bär mitt hjärta vidare ut mot

Den vidunderliga Världen


Ännu några levande
andetag till.











(Tillägnad den som sig bör)











Fri vers av Sefarge VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-09-27 13:42



Bookmark and Share


  Scarlett Miryam VIP
Den som söker skall inte finna, men den som inte söker mer och inte längre frågar... något klättrar med den upp till bergstoppen, likväl?
(och storheter - och storm-heter - frågar väl aldrig om lov)
2020-09-28

  Bodingen VIP
Som Timrå IK alltså, att aldrig ge upp. Forza!
2020-09-27

    Lena Staaf VIP
Vackert skrivet!
2020-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP