Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ängel på vår jord

En ängel så god

här på jorden vandrar

 

Finns när man behöver

ger tröst vid tårar

Ger kraften och orken

när kroppen sviker

Ger glädje och lycka

när man är nere

 

När rädslan kommer

ger hon tryggheten

 

Hon är så god

 

Betyder mycket för mig




Fri vers av Cajsa
Läst 257 gånger
Publicerad 2006-07-15 11:23



Bookmark and Share


  Last Word Spoken
Du visar alltid så vackert din tacksamhet över sann vänskap! Väldigt fint beskrivet om en människa med ett gott hjärta.
2006-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg