Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vattendroppar

Små vattendroppar

likt formen av iskristaller

rinner sakta ner




Bunden vers (Haiku) av Cajsa
Läst 257 gånger
Publicerad 2006-07-15 11:24



Bookmark and Share


  Mari Lo Boström
Jag ser bilden av spretiga kristaller som sakta rör sig tillsammans. Jag tycker motsättningen mellan vattendropparnas form och hur de rinner gör texten intressant.
2006-07-15

  Last Word Spoken
Vackert och svalkande!
2006-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg