Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


rabatt eller gratis?

 

höstrabatt ska jag ha

nej gratis ska det va

gömma mig bland

gul kantarell

innuti höstskjortan

haaaa

 




Övriga genrer (Kåseri) av Monika A Mirsch VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-10-03 09:44



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Härlig ord- och bildglädje !
2020-10-06

  Yrre VIP
Finurligt om höst :)
2020-10-04

  Eva Helene VIP
Lyckos dig och fint stilleben!
2020-10-04

  Maria Sundelin VIP
Fyndigt
Kramar
2020-10-03

  bibbi ahrnstedt
Så härligt!
2020-10-03

    Lena Staaf VIP
Rolig bild och text! Att skogens guld är gratis är bara så underbart.
2020-10-03

  Solstrale VIP
Ser att du Valde en kantarellkranskrage till kravatt för på slips var det väl ej rabatt...;) kul bild och text som genast inspirerade vidare! ;)
2020-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP