Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


den förunderliga


Sommaren

hänger mig åt minnen

åt förväntningar

åt vänner

åt värme

och ljus

 

och förvillar mig i morgonbrus

 

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Monika A Mirsch VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2023-07-30 16:16



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Skapar längtan till ljusare och varmare tider. Fin!
2024-01-09

  Nina Nightwish
En vacker värmande text
2023-11-03

  Sparvögat VIP
Precis så ~ i höstens tid…
2023-09-19

  Eva Helene VIP
Sommaren är förunderlig i år, men här känner jag igen den, fint!
2023-08-10

  Vindsvala VIP
Att ta vara på det som är kvar av sommarens skönhet medan den ännu är kvar, det är klokt.
2023-08-02

  Kungskobran VIP
Hängivenhetens tid är kort
den försvinner snabbt bort
vad fick jag gjort
tyvärr inget stort
men det spelar ingen roll
jag är glad lycklig som ett troll
2023-07-31

  Maria Sundelin VIP
Ett bra sätt
Kramar
2023-07-31

  Blomma-Stjärna VIP
bra så - god sommar!
2023-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP