Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det hakar upp sej ibland ;)



Loop i kommunikation, eller Det meningslösa innehållet i en mening

 

 

Jag vet vad jag menar

Det är inte det jag menar

Du vet det

Jag menar...

Det är svårt att mena vad man säger

Du menar...

att jag måste veta vad jag säger

Först då kan du förstå

Menar du det

Menar du att jag inte förstår

vad jag menar

För att du inte ser

nån mening i det

Men om min mening är anorlunda

Hur ska jag då veta

om det jag menar

får rätt mening för dej

Så du kan förstå

Meningen

Meningen är nog att förbli

menlös och meningslös

För det här är det ju ingen mening med

Eller hur

 

Förstår du vad jag menar

eller 




Övriga genrer av Howlit
Läst 262 gånger
Publicerad 2006-07-16 15:39



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Och med dessa rader menar du antagligen att meningen med menandet är meningsfullt...och det är det ju såklart!!!!
2006-07-17

    Cutup
Hur menar du då?
Är det nån mening med att mena nåt alls egentligen?
Om inte... vad är då meningen?
[]&:*
2006-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Howlit
Howlit