Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjädern


I tystnad och stillhet
i månljusets sken
gick jag och tänkte på dej

Letade känslan av glädje
och fann den
någonstans djupt inne i mej

Vilsen och ynklig
har jag varit en tid
så som du övergav mej

samtidigt vemodigt tacksam
för den tid
jag fick här tillsammans med dej

Månljuset renar
skänker frid i min tanke
och låter allt sjunka till ro

sätter mej ner
vid den sten där du fann mej
då jag förlorat min tro

Då smärtan var större
än det vi delat
så gav du tillbaka ett minne

Jag ler brett åt det
sträcker ut mina händer
som låter nått fångas från vinden

En fjäder i natten
som skimrar i silver
då månen belyser den ovanifrån

Jag letar mot stjärnor
efter vingslag som kan
leda mej till var den kom ifrån

Men allting är tyst
bara bilden av dej
träder fram och får mej att förstå

Att är man en ängel
som vill säga hej
tar man till alla knep som man får










Övriga genrer av Howlit
Läst 520 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-06 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Howlit
Howlit