Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är en visa i folkviseton som jag skrivit till en vän och hennes (snart) man. De ska snart gifta sej vid Alses stenar. En riktigt medeltidsbröllop blir det. Jag ska snart in och spela in låten i studio. Ska bli spännande... Detta är min gåva till dom


Visa vid Ales stenar

Vindarna viskar att havet står blankt
Skimrande bländande speglar den er
Solen den värmer så ytan blir varm
Stillsamma rörelser för er mot land

Själar som vandrar och söker sin väg
Likt örnen som svävar högt över målet
finner sin vän genom rum genom tid
Följer en puls genom Kärlek och Frid

Avklädda står ni nu här inför varann
Ängslan är bortsköljd med kärleksfull hand
Öppen blir sårbar men finner en hamn
och Jorden välsignar dom som går iland

Högt över havet över vidsträckta marker
I ringen av stenar allt ni förenar
Cirkeln är sluten och stigen oändlig
Allting består men är även föränderligt

Vindarna viskar och havet blir blankt
Nakna ni föds här och nu inför varann
Du som hans Kvinna och Du som hennes Man
Så lovar två fria själar

Att älska varann




Övriga genrer av Howlit
Läst 604 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-14 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Howlit
Howlit