Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sovande du

nu är rummet rymden
jag seglar på ett moln
av stjärnor
svävar
i dina hjärtslag
de ekar
i denna öronbedövande tystnad
i detta skrikande mörker
trygga rytm
som söver foster
som faller regn
som tystar gråten

Du sover.sovande du.hjärtskärande vacker.

dina andetag är mitt lugn
nuddar dina läppars mjukhet
med darrande skyldiga fingrar
jag rör vid ditt hjärtas slag
i din djupa sömn

du är ovetande.jag betraktar.så hjärtskärande vacker.

stjäler din bild
till mitt hjärtas gömmor
smeker ditt ansikte
med min blick

så vacker, så ren. du. sovande du,
så hjärtskärande vacker

jag älskar dig

våldsamt.stillsamt.smärtsamt.




Fri vers av Zam
Läst 451 gånger
Publicerad 2004-10-23 13:28



Bookmark and Share


  Manal
En så vacker kärleksförklaring.
2004-10-23

    Maria Saga

2004-10-23

  Pojken i Svart
jag fylls av lycka när jag läser detta... kan verkligen se det framför mig! otroligt vackert skrivet!
2004-10-23

    Göte Holmlund
beskriven betraktande stunds kärlek
2004-10-23

  Rachel Roth
vacker kärleksdikt....mycket!
2004-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Zam
Zam