Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tar mina risker och jag vill heller inte att du är en fegis. Kärlek är inte att ta säkra vägen Det är att tro på inbillningen..... syna illusionen. Lame-a försök ...nepp funkar ej, du måste också våga


Vilken skandal!

 

Det är så mycket jag läst förut
Att det biter inte på mig längre
Små menlösa tjuvnyp
Floskler som tuggar fradga
Som man enligt andra ska ta:  
“som en komplimang” 

WTF?

Jag behöver en injektion som ger hjärtat
ett (ord)entligt blowjob
Nån som svarar under smeknamnet
“pinsam, vulgär, högljudd”
Är lika irriterande som myggbett
och bli häpnadsväckande kär

 

Jag behöver nån som rivs, klöser,
ger mig knullrufs.
Så ge mig en fet jävla käftsmäll!

 


Så kanske jag hänförs!

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-19 20:47



Bookmark and Share


  DominiQueen
Bra rytet, haha finns många som överskattar egna förmågan. Heja Dig.
Ge & få fullt ös, ärlighet, förmåga till närhet, extas och passion - utan pardon.
Bara så! Basta.

Puss
2020-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP