Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Denna kan vara för någon i framtiden....... ;)


Läppstiftavtryck på timglaset


Jag vill ha ditt läppstiftsavtryck på mitt
timglas. Att de där sandkornen i figuren
som rinner ner i känslohavet.
Har små små partiklar som känns kittlande
mot min nakna hud när dina fingrar löper
över min kustremsa. Känner till mitt hjärtas
longitud och latitud.
Så jag kan påminnas att du är här med mig
i de storslagna ögonblicken

Det är kanske inget man säger på fest eller mitt
i dansstegen. Men att efter vi dukat undan bordet
och jag står vid diskbänken och tänker för mig själv.
Är det dig jag älskar med in på småtimmarna
Att din kyss i röda nyanser,
Din mun, smakade Champagne mot mina läppar


Så när jag höjer glaset mot stjärnorna
Fyrverkerierna sprakar. Och skålar in det nya året
Hoppas jag att du är i det... som en jordgubbe i bålen.

Och att DU förvaltar mitt nyårslöfte




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-12-31 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP