Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ANNONS



säljes:
ett blödande hjärta
billigt
vid snabb affär

eventuellt byte
mot ismaskin

1992




Fri vers av Pernilla Fredriksson VIP
Läst 734 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2006-07-19 20:03



Bookmark and Share


  hanziz
En rolig, glad, ledsen dikt
jag vet inte vad det är som gör den så fantastiskt bra
underbar
2006-09-13

  Rune Thorsell
Hej Pernilla!

Den här miniatyren läser man fler gånger. Man ler men med en gnutta vemod.

Du är verkligen driven i den svåra konsten att fatta sig kort. Det här var en pärla, tycker jag.

Kram! Rune.
2006-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Pernilla Fredriksson
Pernilla Fredriksson VIP